Zee-urnen.nl is een onderdeel van Aqua-Omega; asverstrooiing te land, ter zee en vanuit de lucht.

U kunt bij ons terecht voor verstrooiingen op het land, boven water en vanuit de lucht. Asverstrooien met of zonder familie per schip of vliegtuig op en boven zee vanuit meer dan 30 havens en of vliegvelden op oneindig veel asbestemmingen in binnen- en buitenland. Zelfs een echt zeemansgraf, waarbij het lichaam op volle zee overboord wordt gezet, behoort tot de mogelijkheden.

Door het gebruik van oud maritieme tradities, die bij een zeebegrafenis van kracht waren, maken wij van elke verstrooiing een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid.

Dagenlijks voeren wij asverstrooiingen uit per boot of vliegtuig met of zonder families.
Dit gebeurt in opdracht van de crematoria, uitvaartondernemers en rechtstreeks op aanvraag van familie.

U kunt ons de as ook laten verstrooien op een bijzondere locatie waar wellicht speciale persoonlijke herinneringen liggen. Dit kan in Nederland zijn maar ook in Europa of een ander werelddeel, geboorteplaats, vakantieland, een rivier, berg, bos, of oceaan, het Amazonegebied of, gewoon op zijn of haar dierbare plaatsje in uw omgeving.

In afwachting van de definitieve asbestemming wordt de as minimaal 4 weken na een crematie bewaard in de ‘algemene nis’ van het crematorium. Dit geeft u rustig de gelegenheid om te overwegen welke voor uw gevoel de mooiste en meest passende asbestemming is.

Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie of advies over asverstrooien of kijk voor meer informatie op www.averstrooiing.nl. Wij staan u graag persoonlijk en vrijblijvend te woord.

U kunt ons bereiken via Telefoon: 023- 542 41 94/ 06- 55 841 880 , E-mail: info@asverstrooiing.nl website: www.asverstrooiing.nl

asverstrooiing.nl