ZEE-URNEN.NL IS EEN ONDERDEEL VAN DE FIRMA AQUA-OMEGA

Aqua Omega, opgericht in de jaren 90, is een internationale dienstverlener gespecialiseerd in waardige Asverstrooiing te land, ter zee en in de lucht en biedt zijn diensten aan nabestaanden en diverse afnemers actief in de Uitvaartbranche. Aqua Omega heeft een vestigingen zowel in Nederland als in Duitsland.

Naast asverstrooiingen krijgen wij veelal de vraag om biologisch oplosbare urnen. Door deze vraag wordt ons aanbod van biologische urnen steeds ruimer. Daarom hebben wij besloten ons gehele assortiment via een webshop te tonen en direct aan te bieden. Sinds juli 2015 is daarom de website zee-urnen.nl actief.

Mocht u vragen hebben over ons bedrijf, ons aanbod of de website neem dan alstublieft contact met ons op. Meer informatie over Aqua-Omega vindt u op www.asverstrooiing.nl

John Bassant (links) geeft in 2011 symbolisch de scheepsbel over aan Sebastiaan Smit.

ohn Bassant (links) geeft in 2011 symbolisch de scheepsbel over aan Sebastiaan Smit. Met de verkoop van Aqua Omega aan Sebastiaan Smit heeft de onderneming sinds 2011 een ambitieuze en enthousiaste nieuwe eigenaar.